Som ni alla vet, är jag otroligt aktiv på nätet – försöker hålla mig uppdaterad både inom ”mina områden” men även det som jag känner är viktigt inom samhällsfrågor.

Här brukar jag inte vara sen att sticka ut hakan för att ”ifrågasätta” – inte nu nödvändigtvis på ett negativt sätt, men jag vill ju gärna veta – så jag förstår (ja åldern gör ju ibland att man är lite trög..).

Det här med SD och invandringen har varit högaktuellt och explosivt i Sverige under flera år, men jag har känt att; nej fan – jag ger mig inte, jag tycker att någonstans måste vi ha lite ”koll på vad som händer” och även framför allt bekämpa den orättvisa som sker från samhällets sida mot de som kommer hit – det är i vissa fall horribelt vad som sker ! Och tro mig – jag har själv varit utsatt för det… Bor ju med en ”sådan där invandrare” och statliga ”myndigheter” är OTROLIGT rasistiska ibland, men vad? det är ju inte myndigheten – det är ju handläggaren och människan bakom som representerar denna åsikt…

Hur som haver – efter vår härliga statsministers besked att utlysa nyval, ja då vart det helt plötsligt en krutdurk på ”marknaden” igen (läs internet och forum) och jag är ju inte sen att sondera vad som sägs och hur det uppfattas… Döm om min förvåning – jag går ut med mina åsikter och får inget mothugg!!
Jag är aldrig sen med att säga att jag är en stolt (M), för det är jag – men har alltid respekterat allas tankar och åsikter. HELT PLÖTSLIGT så får jag medhåll…. vissa i ”tyst form” men framför allt – många som öppnar upp sig! oavsett partitillhörighet.

Vilken känsla! Att efter ett år fått så mycket ”skit”, i bland av vänner, ibland av helt okända – nu helt plötsligt kan man skriva vad man känner, UTAN att folk dömer en..

Kan ”folket” ändra på sig, inse att vi måste kanske göra en förändring – ta hem pucken i egen zon, lägga upp en ny taktik och gå på dom igen – ja fan, då kanske – kanske, våra politiker kan göra detta också… för det måste till, annars droppar inte % i det förhatliga partiet som står för så mycket dynga!

Våga prata – vi måste stå upp och göra en lite revolution nu – inte mot andra partier – mot våra egna 🙂
Svik inte, byt inte parti, oavsett om du är (S) (VP) (MP) eller vad det nu än är – påverka, stå på dig – för vinden har vänt!

Published On: 8 december 2014Last Updated: 4 mars 2018By

Annonser

reklamfri