Oj!

Ibland kan man ”mäta effekter” direkt av blog inlägg, ibland tar det lite längre tid. Men en sak är säkert – det verkar behövas!

Jag skrev 2014 om mina personliga känslor över att ha ”blivit lurad på konfekten” av ett nätbolag som förmedlade bostäder (var desperat vid detta tillfälle att hitta något i Stockholm) och anmälde mig på hyrenbostad.se  ( http://www.tyrone.nu/2014/hyrenbostad-se-kan-man-kanske-ifragasatta/ )

Detta var enbart känslor som förmedlades och en ”varningens” finger till andra att kika på kontrakten innan ni ingår avtal.

Var i kontakt med deras kundtjänst via telefon och fick ett otrevligt bemötande med hänvisning till att ”kontrakt är kontrakt”. Detta är en bit jag valt att EJ skriva om, då jag kände att detta var ”personligt”

Efter ett år (kommer inte ihåg riktigt) fick jag mail av dom där dom erbjöd sig att betala tillbaka avgiften mot att jag tog bort bloginlägget, jag svarade som jag kände då – nej tack – ej intresserad!
Igår började dom igen (ja, jag misstänker att dom är ”han” – verkar vara ett enmansbolag) först med samma erbjudande om ”pengarna tillbaka” där jag svarade att det kostar nog lite mer än så (vill ju se vad han är på jakt efter och avslutade med att kom inte igen, om du tänker spotta mig i ansiktet igen)

Då dök detta ner i mailboxen!

Hej igen Tyrone. Vi erbjuder dig 426 kronor (och inget annat) för att ha chansen att ta bort namnet ”Hyrenbostad.se” från dina bloggar.
Dina påståenden stämmer inte om oss, då våra annonser består privata unika uthyrare, fastighetsbolag i hela Sverige, samt länkade attraktiva lägen på befintliga bostadsannons sidor på nätet. (Du skriver att vi endast vänder Blocket annonser).

Hyrenbostad.se och varumärkeslagen http://www.hyrenbostad.se/villkor Enligt lag måste en näringsidkare eller privatperson som använder sig av Hyrenbostads namn i marknadsföringssyfte, bloggar eller annan allmännyttighet ha samtycke från Hyrenbostad.se.
Eventuell tvist löses av bolagsjurist och allmän domstol. Jag kommer i nästa steg skicka ärendet vidare till vår advokat eftersom du använder vårt företagsnamn utan tillstånd. Du kan fram till tisdagen den 23/2- 2016, kl 15.00 meddela mig hur du vill gå vidare nu när du har blivit upplyst om detta.

Ha en bra dag.
Patrik Gotlib

OK?? Ett bloginlägg som får sådana ”konsekvenser”?? Ja? Skall man lägga sig ner och dö nu? 🙂

Hej Patrik

Dina villkor kan du göra vad du vill med, vi lever inte i en kommunist-stat. I Sverige har vi något som kallas för fritt tänkande samt en öppenhet att informera andra över saker som är tveksamma  – vill du bestrida detta, varmt välkommen!
Jag vet inte hur du har din sida idag, men vid det tillfället så var det enbart vändningar av Blocket annonser med en förmodad teknik av vanlig scanning av blocket, eller användning av RSS och helt ärligt så spelar det ingen roll vad du har idag, för det är vad som var vid denna tidpunkt som gäller.

Du har skrivit till mig vid ett flertal tillfällen och erbjudit mig pengar tillbaka – detta efter att du förstod ”effekten” av bloggning, men när jag pratade med er var ni enbart otrevliga och hänvisade till ert ”finstilta” – och jag accepterade detta –MEN åberopar mig rätt att varna andra för denna typ av ”finstilta kontrakt” – vill du prova detta – inga problem för mig, finns inte en rätt i hela Europa som skulle gör något åt detta – det jag däremot kommer att göra är att lägga ut detta, för nu börjar jag bli irriterad på dig!

Du har ett företag, är utlandsboende, omsatte 1750-2000 kunder under 2014 där jag säkerligen har ”stoppat” MINST lika många pga mitt bloginlägg – jag lovar din nu – jag skall se till att din sida dör!
Tror du inte jag vet hur man hanterar nät och sociala medier tillsammans med Google – tänk om grabben, gör rätt och HOTA MIG ALDRIG IGEN!! *************************

Med vänliga hälsningar / Sincerely / อย่างจริงใจ / Sinceramente / 真誠 / بإخلاص / Hilsen / Nang matapat / Oprecht / Суважением / içtenlikle / Virðingarfyllst / iskreno / sirsnīgi / Tyrone Fröberg

Åter igen, vill bara informera er – upp till vad och en att tycka och tänka som ni vill – personligen blir jag å ena sidan full i skratt, men å andra sidan riktigt förbannad, hade nu hyrenbostad.se hotat en ”mindre vetande” eller mer ”orolig person” ja, då hade vederbörande säkert tagit bort sitt bloginlägg. Men nu har dom gett sig på fel människa – Dela gärna! För i mina beräkningar är det ca 2000 personer som ”gått i fällan” under 2014 – jag vet inte hur dom har det idag – men ”vänder dom bara blocket annonser” fortfarande – då är det 2000 för många!

Trevlig lördag!!

Published On: 20 februari 2016Last Updated: 3 mars 2018By

Annonser

reklamfri