Sitter framför datorn och har suttit här någon månad, enbart för att kika på nyheter online och på TV – kan bara kallt konstatera att man blir mörkrädd!

Vi lever idag i Sverige 2021, men någonstans så känns det att Kabul 2015 har kommit hit!
Idag är vi ”normaliserade” gällande skjutningar, om det bara kunde stanna där – vi rycker nästan inte på ögonbrynen när det kastas handgranater i bostadsområden längre… vad är det som hänt med oss?

Till detta ser man på samma galamatias i politiken, det skall ”ko-handlas” till höger och vänster, allt för att behålla den där ”härliga makten” och visa sig att jag, jag kan minsann

Bränslet – ja det vill jag inte ens börja med, hur kunde det gå såhär? VAD var det som triggade detta? Först beskattar vi, sen när vi märker att vi inte kan beskatta konsumenten mer, då lägger vi avgifter på producenterna – det KAN inte vara så att vi som land, skall betala detta ofantliga pris, vi är för 17on 10 miljoner invånare här – hur skall vi ensam kunna rädda världen?

Energipriser – ja du, idag kostade en kwh på spotpriset 14,43 öre här i norr, i Skåne – 219,34 öre , allt för att MP ville stänga kärnkraften här i Sverige snabbt som sjutton, men inte ha ett alternativ till det – men vi som land, vi skall hjälpa Estland att investera i ny kärnkraft och vara delägare där, vart är logiken??

Det skall bli riktigt intressant att följa det val som är för dörren, hur långt partier kan sjunka för att komma dit som vill – till maktens korridorer!
Jag har varit väldigt ”intensiv” på senaste tiden i sociala medier, men jag märker att det är nog bäst för alla att jag tar upp bloggande, då flera av mina vänner verkar ta sig illa vid att man skriver om verkligheten på sociala medier..

Så nu! Nu är det ”slut” på Facebook, here we come blogg in the world!

Lev och må

Published On: 16 november 2021Last Updated: 16 november 2021By

Annonser

reklamfri