Inför matchen, så hade nog jag som alla andra funderingarna – kommer det vara någon förändring i inställningen hos spelarna?

Ganska snabbt måste jag säga, såg vi en backsida som var mer fungerande, tillsammans med ett helt lag som jobbade hem.
Naturligtvis ÄR det synd att vi inte fick utdelning på de chanser vi hade och med detta fick hemmafördel, men jag känner personligen att, dom får jobba ihop sig som ett lag igen med kanske ”mindre tjafs” i ledarstaben (är det detta, som egentligen ställt till det för Timrå sen i höstas?)

Jämför jag dagens match mot de vi gjorde mot Färjestad så är det ett HELT annat lag vi ser, HADE vi spelat så här mot Färjestad, då hade vi vunnit MINST EN match är jag övertygad om!

Johansson i målet kändes stabilare också, men det kommer mest troligt av att han ser att försvaret igen fungerar! Det går inte att vinna en match på att släppa hela egna zonen öppen och dessutom passa motståndarna..

Förlust för Djurgården också – så mentalt står vi ”lika” med detta inför lördagens match som kommer bli OTROLIGT viktig för bägge lagen att vinna
Personligen, då hjärtat även talar, så känner jag lite att Timrå har övertaget, tuffat till sig lite, slår ur underläge också

Skall bli riktigt intressant match att kika på

Mitt tips för lördagen om alla spelare är med 2-4 till Timrå! Men då MÅSTE Ty’s kedja fungera hela vägen och ja, jag hoppas på att han sätter rekord för Timrå nu och med detta även stannar kvar nästa säsong om vi håller oss kvar i SHL!

Published On: 25 mars 2022Last Updated: 25 mars 2022By

Annonser