1 april 2020

Dagen då vi efter mycket om och men landade i Oslo efter att ha varit ordentligt nervösa för att ta oss till Sverige överhuvudtaget.

DÅ trodde vi bägge lite naivt att ”det går över, vi kommer hem igen i höst”, kanske får vi vänta ut tiden lite på någon camping här i Sverige och vara naturmänniskor

Ja, det visade sig vara helt åt skogen fel! Pandemin bara ökade och vi valde aktivt att stanna kvar i Sverige för att vänta ut detta (med facit i hand, har vi kunna åkt på en gång, men ”better safe then..”)

Under dessa 2 år har vi hunnit bygga upp ett hem igen, massor med 2nd hand saker som nu åter skall säljas av eller skänkas bort.
Kan säga att det känns lite vemodigt att åter avsluta ett hem, men längtan att komma hem till huset är stor hos oss båda – vad väntar? vad har hänt?

Nu med vår nya husvagn har vi sagt att ”inga mer hem” här i Skandinavien, ny har vi vårt hem och det är bra, visst det är en husvagn, men för oss som bott varje sommar i husvagn sen vi träffades, så är det inga problem.

Så nu – nu är det full packning, tillsammans med planering för ”vad skall vara i vagnen” och vad skall vi ha ”lätttillgängligt för arbetet i Stockholm, vad skall vi spara och vad kastar/säljer vi?
Det är inte så enkelt kan jag lova

Men vi kämpar vidare – för dagarna går och snart!! får vi åka hem igen

Published On: 12 april 2022Last Updated: 12 april 2022By

Annonser

reklamfri